Ditt liv, din kropp!

För många av oss är framtiden viktigare än nuet, vi rusar mot nästa dag, nästa resa, nästa dejt, nästa jobb. Vi springer mor gathörn, ivriga att upptäcka vad som väntar där, det är mer spännande än det som finns mitt framför näsan på oss. Visst måste vi se framåt, drömma och ha förväntningar för när man tänker på något man vill ha eller ska göra produceras lyckohormonet dopamin. Man mår bra av det kanske bättre än när det händer i verkligheten? Att gå framåt och agera håller oss levande, rullande och lyckliga. Men att du är lycklig och att din kropp mår bra borde vara viktigare än att rusa mot nästa steg. Det är i kroppen som lyckan bor, en kropp med tillfredställda behov är oftast lycklig. Så tänk på din kropp, har du ätit bra och ordentligt? Rört på dig idag? Sovit tillräckligt? Fått fysisk kontakt? Träffat männiksor du trivs med och mår bra av?

Livet är inte ett problem att lösa utan ett mysterium att leva.

Djävulens dotter

När hon säger att hon tycker om dig, gör hon det mer än vad du kan förstå.
När hon puttar eller slår dig, ta tag i henne, krama om men släpp aldrig.
När hon börjar gråta eller svära åt dig, krama henne och säg att du älskar henne.
När hon säger att det är över, vill hon fortfarande att du är hennes.


kryssning

God morgon världen, vilken härlig dag! Väskan packas om igen och denna gång bär det av på kryssning ute på ålandshav med jonna, adde, fia och co. Det är dags att sätta på sig klackarna igen och blanda sig med ålandsbåtens härliga fest stämmning. Bussen går 12.30 sedan kliver vi på båten till kvällen och då väntar buffé innan förfesten och klackarna i taket på dansgolvet. Frukostbuffén är bokad till torsdag och efter det blir det shopping i taxfreen, spela på automater och sola på soldäck. Nej packa väskan nu och fixa lockarna i håret. puss! 


roadtrip!

Solen skiner men halsen är trasig men det kan nog inte bli annat efter förra veckan, då jag lymar nirre och strumpan tog en liten sväng i vårat vackra land. I tisdags morse packade vi in i bilen och drog iväg mot smögen. Väl framme reste vi tältet och gick iväg med våra öl till klipporna för att grilla lax. Onsdagen började med frukost i solen sedan steek innan vi åkte till smögen bryggan, åt räksmörgås och laddade om inför kvällen då de vankades tacobuffé, förfest på campingen med våra nya vänner, utgång på baden där promoe spelade. Det var trötta men glada arboga bor som vaknade upp i tältet på torsdags morgonen och begav sig till havet för ett dopp och mera dricka, i liknande tecken flöt dagen förni innan vi satte oss i bilen och korsade landet för att komma till motala och folkracefestivalen där festen var en faktum. Där träffade vi våra lungers bor och gick till sjökrogen för shott och dans innan efterfesten tog fart i en husvagn. Fredagen var en seg dag att vakna till men med sol och bad och fest till kvällen ordnade allt upp sig.




...

Det känns som om jag inte har några tårar kvar som kan rinna ner på mina kinder, då tårarna redan strömmat ner och gjort mina våta samtidigt som mitt inre är helt tomt. 

stockholm

Tar en lite tripp med L till stockholm, vi har fått lånat en lägenhet, så får se hur länge vi stannar. Det blir att laga goda middagar, några glas vin, utgång och dansa, shopping, kanske en sväng till gröna lund och självklart sitta på ett ute ställe och prata strunt. Nej packa väskan nu sedan blir det lyxlunch med elin my partner in crime innan jag drar. Byebye!

power meet

Helgen har tillbringats och glidit förbi i glädjens tecken i västerås, på power meet. Jag och min vapendragare anna började fredagen med grillat och ett glas vitt innan mina grannar kom hit på förfest. Bilen rullade sedan till västerås, ölen i handen, nära vänner med i raggarbilen, bra musik och fint väder, underbart! På lördagen blev det såklart en vända till västerås igen och allting började om igen, åh vilken helg!




räkafton på vinbäcken!

Helt sönder bränd efter mina lediga dagar ute i solen med mina vänner, så passar på att hälsa på mammi och bli bjuden på mat. I måndags blev det bad och vin vid villa badet med chriss och marre och kvällen spenderades hos jessica som bjöd på grillat, dricka och flera dopp i poolen blev det också innan sängen väntade. Igår cyklade jag och elin ut till kvarnsjön, där vi sedan befann oss hela dagen innan det blev pizza och ett glas vin i solen.  Och idag är det onsdag och solen skiner vilket betyder att brunbrända flickor i höga klackar går till vinbäcken ikväll för att äta räkor och dricka vin i solnedgången. 


RSS 2.0