Ska plocka fram räkorna, ta ett glas vin och tända massor med ljus.
Hoppas du tittar förbi, det skulle jag uppskatta enormt mycket.


till dig!

Du har väntat och väntat på en text till och om dig. Hade velat talat om för världen vem du är för mig, vad du betyder, men nu känns det meningslöst. Du var mitt ♥, självklart har du satt spår i mig, men denna gång måste jag nog gå, du får leva vidare i din värld, ledsen att jag kom in period och rörde till den.  

Jag har mer tålamod än vad du har hårda ord.


fredagsmys.

Behövde en dag ledigt och vad passar bättre än att ta ledigt en fredag? vaknade hos ♥ i morse igen, men var tvungen att gå iväg tidigt för att vara med mormor, då morfarsgubben har fått en stroke, hemskt! Resten av dagen har jag spenderat i hälsans tecken, med en promenad, stärkande solning och lagat potatisklyftor och fläskfilé, gott! På kvällskvisten blev det fredagsmys hos näslunds med tjejsnack, popcorn, cola och tv4.

 


Götlunda IF


kaalas!

Det är fest mina vänner, alla ler, alla höjer glasen alla vi ha mer. Jag går i ett lyckorus. Vinst igår med 5-0 mot sura, vilket betyder att vi är klara och skrev nytt kontrakt med division 3! Så på kvällen blev de dubbellt firande. Födelsedagsmiddag hos mig med mina tjejer och sedan åkte vi på fest ute på landet. Och idag vaknade vi pigga och glada, ska snart städa upp lite här innan jag ska åka ut till mammsen och pappsen för kinamat och tårta med släkten. Ikväll hoppas jag att de blir lite nostalgi hos grannen. Kom och utmana mig i natt!


glöd



det går bra nu kompis! kämpar glöden flödar.
mys med tjejerna ikväll och imorgon ska vi krossa sura sedan firar vi hela kvällen!

känslor.

Vi föds in i vår värld med olika förutsättningar men vi alla har känslor och fullt rätt att känna glädje, smärta, sorg och lycka. Goda förutsättningar som till exempel god ekonomi eller turen att få en bra barndom tar inte bort rätten att få känna sig ledsen eller sårad. Då en människa anser att en annan människa är bortskämd så finns där oftast en inneboende avundsjuka. Livet är inte alltid en dans på rosor, de vet vi om som vandrar på denna jord och det gäller att våga känna känslor som sorg och besvikelse. Varför försöka lura sig själv genom att försöka tränga bort det "onda" som hänt. Känslor är våra egna och olika ifrån människa till människa, det som gör mig ledsen behöver inte vara lika för en människa på andra sida jorden, då vi har olika förutsättningar, men det är fortfarande känslan som är den samma. Varje människa bör eftersträva efter att vara huvudpersonen i sitt eget liv och själv fundera över vad som är viktigt och ta vara på det istället för att jämföra sig med andra. Bortskämd eller inte, upp till dig att irritera dig eller tycka om. Det handlar inte om att ha högst kort på handen utan att spela de man har väl.


kärleksvisa

Sommarn går i fällan år från år igen. In i famnen på hösten i tron att värmas av den. Klarsynt har jag aldrig varit, betraktat det som varit farligt. Genom suddigt glas fyllt med blodrött vin, jag går i fällan så som sommaren. Låter mig förblindas av kärleken, vaggas, vyssjas lätt uti varma famn. Samma känsla, samma romantik fast bara med ett annat namn… 

Sommaren den vaggas uti sömn ett tag. För att sedan blomma upp och så också jag. Ville njuta varmt kvartal, ung och vild å utan kval. Men nånting höll mig fast, nånting som blivit jag, försökte aldrig slita mig loss, nej, jag ville vara Oss. Du blev min själ, mitt allt, mitt hopp, du blev mitt liv, min kropp. Å Fröken Fåfäng söker sig förnimma men hon har glömt bort hur man gör när man ska springa..

Sommaren förknippas lätt med ungdomen. Men den är mogen, varm å het och ska levas upp om och om igen, samma hand som ger dig sommarsvalka, leder dig i vinterhalka. Bär dig genom vårlig skrud och klär dig till sin sommarbrud. Det jag fruktar mest är att förlora dig, en halv person, det vore jag, nej ingenting fanns kvar för mig. Så lite jag har att ge dig min skatt, men då ler du bara å säger att: Kom min älskade vän...


....

Du betala ingen hyra hos mig, så nu plockar jag bort dig ur min hjärna och mitt liv.
Men sista ordet är inte sagt än. 


bättre tider.

sov hos ♥ inatt och som så många gånger förr slutade det med att vi gnällde på varandra, känns inge vidare. Helt slut är jag också, känner inte igen mig själv längre, missade bilen till träningen igår och i morse kom jag inte upp till skolan, magen spökar. Ge mig en biljett till 7:e himlen, jag har packat väskan.


RSS 2.0