julaftons morgon

Snön ligger tungt på marken, ljusen lyser i fönstren och jag har precis vaknat ute på landet. Blev pokerspel, någon öl, julklappsinslagning och rim med lillebror igår kväll. Lång sovmorgon idag så nu är jag pigg och ska ge mig ut på en stärkande promenad i det underbara vinter värdet, innan det blir kalle anka, julmiddag med släkten och paket utdelning, hoppas på att mammsegull har gjort lite knäck också. God jul!


ett rop

Ge mig ett tecken, ett tecken på att du lever. Ett mess, ett rop, en signal. Jag sviker inte!

söndags morgon

Personalfest igår, det blev några flaskor vin, kortspel och en hel del skratt. Lite trött idag så ryggläge i soffan ett tag till men sen ska jag iväg på och jobba, vi ska ha julmys med ufm dricka julmust, äta pepparkakor, ha julklappsbyte och leka lekar. Efter det blir det nog räkor, ost och kex, kanske ett glas vitt också. Men skola imorgon, sista dagen och sista tentan detta år. På kvällen blir det att jobba, lika så på tisdags kväll, men sen är de ledigt. Det behövs för behöver sovmorgon och få vara fri att göra vad jag vill och sedan har jag också några julklappar kvar att handla också innan allt är klart för julfirande ute på landet. Nej ska ta mig i kragen, kanske skulle ta en vinterpromenad i det vackra vädret. Kipp och hej.


En vanlig dag!

Tisdag, mitt i veckan, tusen dagar till att gå upp innan helgen!
Tur att jag och mina klasskompisar har det så roligt i skolan.

 


ICA kvantum cup.

Fredagsmys med E ikväll, vi ska ladda inför fotbollscupen imorgon, vi kan det här med uppladdning! På tal om uppladdning så har hela veckan som varit gett mig energi. Tillbaka till skola och vännerna, umgåts med anna, räkor och vin med dig som börjar bli en tradition, vi bör hålla fast vid den, kinamat och film med pillan, jobbat, tränar möte för flickor 03-05 och tränat både på nultan och innebandy. Min vardag blir till lördag när detta finns. Så nu har jag fulla batterier för att krossa på cupen imorgon. Jag gillar det här med cuper, många matcher, mycket spel och nya ansikten, äta matsäck, gå runt i tofflor och umgås med mina tjejer. Hoppas denna futsal säsong börja lika bra som förra! Packa väskan och invänta sällskapet.


RSS 2.0