tisdagsmys.

vardagslyx, pizzabak och filmmys med pillan.


fotbollsavslutning & lagfest.

I lördags hade vi heldag med fotbollen, vi träffades kl 13 och hade frågesport innan vi åkte mot fellingsbro och ishallen där vi tog på oss skrillorna och spelade hockey. Detta taggade oss till max innan vi åkte tillbaka götlunda för att fixa till oss inför middag och dryck tillsammans. Det blev också prisutdelning innan förfesten hos frida tog fart och vi avslutade seda kvällen på stadskällarns dansgolv!


invigning ufm!

I morse var jag en glad men trött tjej som tog sig upp ur sängen och iväg till praktiken. Blev en kort dag i köping innan jag åkte hem och tog på mig andra kläder och iväg till rådhuset, för en pampig invigning av ungdomsfullmäktige 2009. Mingel, fotografer, politiker presentation och information om arboga kommuns organisation/ungdomsfullmäktige innan vi aslutade med fika och mer information samt småprat. Jessica ringde sedan och bjöd mig på tisdagsmys och middag så har precis kommit därifrån nu och ska krypa ner i soffan framför tv:n. Men ska snart slå ihop ögonen, de känns att några timmars sömn fattas, men åh dina händer är så varma, låt mig få va i dina armar. Allt annat omkring oss försvinner, dina kyssar är heta som eldar, åh vilken natt, inget man berättar för mamma!


ny vecka, nya tag!

Precis kommit hem efter en långpromenad och rensat tankarna lite. Har börjat min praktik idag, tillbaka till St: olovsskolan och mina härliga barn som ger mig engergi, men det tar otroligt mycket tid. Och imorgon beger jag mig åter till praktiken men går hem tidigare för att inviga ungdomsfullmäktige 2009, sedan träning på kvällen! Resten av veckan innehåller praktik, träning och jobb innan det blir helg hoppas på fredagsmys och på lördag blir det fotbollsavslutning med skridskor, lekar, middag och utgång! Nej nu ska jag göra ett sista ryck så jag får sova med dig ikväll, ja vill inte sova ensam i natt!


En lek?

Jag vill gärna vara med dig & leka i din lek men jag vill inte gå ur den sårad, trött & ensam.

ledig helg!

Skrev tenta i fredags, inom "pedagogisk kommunikation i teror och praktik" jag hann med att skriva 14 sidor innan jag kände mig klar och avslappningsöl med klasskamraterna väntade. Eftermiddagen passerade i glädjens tecken och kvällentillbringades med tjejerna, pizza och något glas vin innan jag stupade i säng. Lördagen bjöd på film & lunch med jansson, födelsedags fika med kusinerna några veckor försent och dagen slutade en kulturkväll i götlunda med mina gamla vänner. Och nu återstår endast en dag av hela min lediga helg och idag blir de lugnt, endast en träff och fika med några i laget för att planera fotbollsavslutningen är inplanerat men också att ikväll blir de räkor, vin och tända ljus så de bara sjunger om det! 


Götlunda IF


Mina tjejer är bäst. Fotboll och spel divison 3 nästa år igen, för jag kan inte slita mig.
Matcherna är slut men träningarna håller i ett tag till, sedan har vi avslutning den 24/10.
Den dagen blir det en heldag med laget, skidskor, lekar, middag och utgång på kvällen.
Sedan blir det en längtan efter att börja träna igen, inomhus och att få åka iväg på cuper! 

titta också på http://gotlundaif.com/ & http://gotlundaifdamlag.kaksport.se/   :)



tröttmössa

Jag har tröttmössan på, precis vaknat tog en liten eftermiddagslur, idag igen! Har varit i skolan idag och plugga till tentan och ätit lunch med mina klassisar, känns som vi har lite koll på det här nu, men ännu mycket att lära sig in innan tentan och tiden känns knapp. Men det känns som en evighet tills klockan slår 14 på fredag, då tenta är klar och en välförtjänt öl med klasskompisarna väntar. De är framtid och nu är nu så jag borde ta tag i lite matlåde tillverkning och några minuters plugg till innan jag ska kila över till grannen på en tisdagsöl, popcorn och strunt prat, det kan behövas lite avkoppling och sedan vill jag träffa dig!

Trött på alla dom som lever för att tycka om och kring sig, som säger att dom menar väl, ut ursin själv men dom suger ur dig. Trött på alla dom som tycker dom vet bäst och allting äger, trött på all slags bantning och äppelcidervinäger. Rykten och klubbslag styr vår vardag, helt enkelt jävlighetens lag. Så innan du säger något gement, får du själv sopa rent.


En lördags eftermiddag.

Noll motivation, borde ha plugga hela dagen till tentan nästa vecka men känns som om jag mer är i fest och fritids branchen just nu. En dusch på det här och sedan hoppas jag att kvällen ikväll blir lika bra som igår! 


ledig idag!

Jag är ledig idag, jag är fri att göra vad jag vill eller nästan, måste plugga!
Men nu ska jag ska snart ta en paus, jag väntar på min bästa men segaste vän.
Vi ska ta en liten fika och prata strunt i solen.


fullt upp!

Den ena dagen avlöser den andra, dagarna bara flyger förbi, så skönt med en söndagsmys kväll själv hemma i soffan med cola några godisbitar och rena rama rolf filmer. Den gångna veckans guldkorn består av shopping med anna i örebro, hälsat på morfargubben och han är bättre, umgåts med ♥, vinkväll med klasskompisarna, spelat sista fotbollsmatchen i div. 3 i år, det blev vinst och att jag har köpt min efterlängtade sängram! Nej tillbaka till filmens värld nu, sedan sov tidigt ikväll för vi börjar nästa vecka med en lång skoldag men med många skratt med vännerna och sedan match på kvällen, ska spela med U-laget och vara forward, börjar tagga nu!

Det finns mer hunger efter kärlek och uppskattning i världen än efter bröd.


RSS 2.0