långt in på små timmarna.

Natten till idag pratade jag och anna sönder, det var länge sen vi hade sådan tid att gå igenom allt mellan himmel och jord. Lördagskvällen får också högt betyg, en kall höst kväll inne i soffan med anna och elina, johan falk filmer, popcorn och cola. Dagen idag började med en sovmorgon, länge sen men så välkommen, har spelat innebandy match idag också, vinst 13-3. Och nu på kvällskvisten har jag ätit pizza och ska snart tända lite ljus och kolla på film. Och imorgon ska jag tillbaka till skolan och mina vänner. Jag känner mig som ett litet barn som ska börja skolan, den spända förväntan, packad väska med nya pennor i och ett efterlängtat möte med sina vänner.


lördagsmys.

jansson a la lundin. lördagsmys hos mig, johan falk och vin!

harmoni

Fredagkväll hemma, själv i soffan mitt ibland tända ljus. Jag trodde inte detta om mig själv, men jag stormtrivs, lugnt och jag gör precis som jag vill. Praktiken är slut för denna gången och skolan börjar igen på måndag, skönt att få träffa klasskompisarna. Men innan skolan drar igång väntar en helg fylld av johan falk-filmer tillsammans med janssons, fotbollsträning och innebandymatch sedan söndagsmys. Veckan som varit gör mig glad än idag, räkafton hos elin, filmmys, räkor och vin med dig, fika och bra-att-ha-snack-varje-dag med anna, träffat mammi och pappi,  shopping och träning. Och självklart ger också barnen och fröknarna på praktiken också mig energi att fortsätta framåt. Nej nu rasar min ögonlock igen, somnar kanske i soffan men vad gör det? jag är ledig.


start skottet för något nytt.

Den 27 november 2008, precis ett år sedan gick start skottet för någonting nytt och spännande. Jag kunde aldrig ana att det skulle bli som de är idag. Just idag är jag splittrad i mig själv och mina känslor bara snurrar runt, det känns som om jag slagit i golvet. Vi är så olika men ändå så lika. jag vet inte, vet du? Ta ett steg så tar jag två.


tummen upp!

Godmorgon världen vilken underbar dag, säg vart går färden, vart åker vi idag? precis kommit hem efter ett träningspass med fotbollen. Jag är frisk igen, har varit på praktiken hela veckan och tränat det känns så skönt i både kropp och själ. I torsdag fick vi tillbaka tentan och jag klarade den, kung! På kvällen blev jag överraskad när jag kom hem till min andra halva, de bjöds på räkor, vin och tända ljus, en perfekt start på helgen. Fredagsmyset stod sedan anna och elina för, vi åkte upp till badet igår eftermiddag, solade och bubblade innan vi åkte hem till mig för lite käk och kika på johan falk filmerna. Och nu ska jag tända ljus, kolla på alla bra repriser på tv och äta en lång frukost innan jag ska ta mitt pick och pack och åka till eskilstuna, hem till helena för att dricka vin med mina tjejer. Men måste bli en aning lugnt för imorgon ska jag spela innebandymatch, wish me luck! Nej frukost nu, kipp och hej.

Kom ihåg att ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma.


sjukstuga!

Nu har jag legat nerbäddad sen i söndags, jag orkar inte mer, det här är boooring! Jag vet inte hur många alvedon och ibumetin jag har svalt, febern och de halsonda vill inte försvinna i alla fall. Och det finns inte en film eller ett serieavsnitt jag inte har sett denna veckan. Det enda positiva med att vara sjuk är att jag kan äta precis vad jag vill utan dåligt samvete för jag kan ändå inte träna. Men ge mig energi så jag kan komma tillbaka till min vardag och det jag brinner för. Jag har i alla fall haft turen att mina bästa vågar sig hit fast än jag är sjukis.


mälardalens högskola

Veckorna bara springer förbi och som vanligt på söndags kvällar blir det räkor och tända ljus. Och imorgon är det dags för praktik igen, jag trivs där, jag vill verkligen jobba med barn, jag har valt rätt. Men studentlivet passar mig perfekt, bara snart 2 terminer kvar tills jag har min lärarexamen i handen, de går så obeskrivligt fort. Veckan som har passerat har jag varit i min skola, arbetat med tema bild (lekt med färger, former, gjort filmer, masker osv) och umgåts med mina vänner. Jag trivs i min skola och jag har träffat sånna toppen människor som gör min skolgång nästan blir som en dans på rosor. Tyvärr är det fem veckor kvar tills praktiken är över och en lång tid tills jag får träffa klassisarna igen, men det blir lite middag och ett glas vin någon kväll under praktik tiden.


halloween

Började går dagen med att fixa i ordning mig med anna och sedan åkte vi på födelsedagsfest hos kajsa. En maskeradkväll ute på landet med varmsmörgårdstårta, glass och varma hallon, sexpart och diverse utklädnader. Sedan tog vi götlunda bussen in till arboga och blev avsläppta vid stadskällarn, där det blev några danssteg innan jag vandrade hem i höstnatten. Och i dag mår jag inte alls bra, halsen spökar och feber tror jag, så mysa ner sig i soffan med ett varmt täcke och en cola är det bästa för mitt välbefinnande just nu.

Och om den bittra hopplösheten har slagit rot hos dig just nu. Så låt mig hjälpa dig då att svälja förtreten. För mig finns det bara du och jag vet du gör så gott du kan. Fast ja ibland inte räcker till men du får tycka vad du vill. Jag älskar dig och jag ber du måste tro på mig.


RSS 2.0