poolparty och lagfest

Precis kommit hem ifrån lungersbryggan där jag solat och badat med anna och nu blir dusch innan den stundande lagfesten ska påbörjas. Der blir att möta upp frida halv 5 och fixa de sista innan mina tjejer kommer till stugan som vi hyrt. Det blir fin middag, tävlingar, 5-kamp, allsång och en hel del goda drinkar, kanske ett bad också innan vi vänder på klacken och går till stadskällaren och ännu en sommarnatt. Sommarnatten till idag var helt galet kul, fredagskvällen bjöd på pool och grillfest hos thom. Ida och jag styrde förfest på min balkong innan vi åkte ut till festen, där det blev grillat, bada och plaska, volleybollturnering i poolen, en kall öl i solnedgången och sedan mera bad i bubbelpoolen. Nej måste fixa håret, byebye!


brun brända ben och grillkväll

Solen bränner på ryggen och mina vänner är hos mig, vi har just ätit grillspett, potatisklyftor och en drucikt en cider på balkongen och lyssnar till gyllenetider. Det är en bra början på kvällen och ett bra slut på dagen som jag och ida har spenderat vid hästnäs, sola ute på flotten, simmat, drucikt cola och ätit melon, långa lata dagar på stranden, underbart att vara ledig och det känns ännu bättre då ja fick vg på min sista tenta, så nu vet jag att det är bara njuta som gäller hela sommaren! Spontanitet gillar vi och nu har vi precis fått en idé, vi ska ut och springa spåret, vi kommer slå rekord där eller inte, efter det blir det dusch och en öl tillsammans och eventuellt kolla fotbollen och prata strunt. Vi har ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer men jag lever för kicken, precis som ni. Nej på med träningskläder nu, kipp och hej.

Jag önskar du finns kvar när solen stiger. När natten blivit dag, vill du älska då?

midsommarafton

Nu har snart en till sommarvecka paserat i glädjens tecken, dock med mycket reng men också sol, men det är alltid sol där jag går. Veckan började med fotbollsträning på måndagsdags kvällen och efter det blev det wallander med pillan som sedan sov hos mig, dagen efter blev det solning och en cider med elin på balkongen innan vi åkte till tunapark och handlade kläder inför helgen och sommaren. Solning började även onsdagen med innan jag åkte till kolbäck, till marita och håkan på middag och många timmar ute i solen på ljugarbänken, på kvällen sedan kom jonna för film och mys och blev sedan kvar över natten och torsdagen blev en riktigt slappppis dag med film och god mat, träning på kvällen.

Så nu är jag riktigt taggad för midsommar kvällen som stundar, det blir att börja med att ta ett glas vitt med min vapendragen anna innan vi binder blomsterkransar. Sedan bär det ut till lunger för att förfesta på janssons veranda och efter det traskar vi till systrarna eriksson som står för kalaset, grillning, 5-kamp, trubadur och öl i vårt vackra väder, det blir toppen att tälta i natt. Då är vi riktigt laddade imorgon när vi vaknar att åka ut till jädersbruk festen, bara att hoppa på cykeln och knäpp en öl. Nej måste kila, Glad midsommar!

fotboll

Jag slår ett slag för ungdomsidrotten, på med matchstället nu och ut i regnet, match Götlunda - Surahammar. Blöta strumpor och gräs överallt vad gör det? Det är sommarlov och ännu en oanvänd kväll väntar efter matchen, lyckorus!


Studentfirande & kulturkväll

Min lilla lilla lilla bror tog studenten igår, mötte upp honom vid kyrkan innan det  blev stor släktmiddag hos mamma och pappa på landet, potatissallad, exotiskbricka och tårta. Dagen försvann i glädjens tecken med nära och kära och jag kan inte annat än glädjas åt min bror och minnas min studentdag för två år sedan som helt underbar, den var klockren! Senare delen av kvällen igår tillbringade jag med ida, jordgubbar och en öl. Och ikväll blir är det kulturkväll med nilsson, jansson och lundin, det blir nog galet, hoppas bara min hals håller. Öl och shottar, pizza, 14 paket cigaretter, singstar, kortspel och nationalteatern. Hela eftermiddagen spenderar jag med anna, vi ska göra i ordning oss ihop och  ta ett glas vitt, nostalig. Men först städa upp här det är en riktigt röra sedan ut rill landet och äta upp resterna av tårtan sen igår. Kipp och hej!

Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild, aldrig hemma någonstans, nästa dans. Hon skrattade och sprang när hans hjärta brann.


funderare.

Jag är trött på att lyssna på vad andra har att säga, jag är jag och mina val är mina, ingen lever mitt liv, de gör jag. Fler borde glädjas med de personer man tycker om och tro på deras ord. Fler borde också lyssna på de personer som finns varmt om hjärtat. Men vissa pratar bakom ryggen och luskar sig fram till ett påstående eller resultat, det blir ofta fel och komplicerat. Men spekulera och prata vidare, de gör mig inget jag vet vilka jag vill behålla och jag är faktiskt lycklig!

Det spelar ingen roll hur höga kort du har på handen, de gäller bara att spela dem rätt.

I natt

Kom och värm dig, värm dig här hos mig.
Vi drar ner rullgardin och dricker upp mitt vin i natt.

sjukling

Denna vecka började ju så bra, sol och bad vid bryggan i lunger med tjejerna i måndags och på kvällen tränade jag fotboll sedan ett glas vin hos elin. I tisdags blev det beckfilm, mys och donkan mat med elina och ida sedan kom febern och det onda i halsen så plötsligt och det tog riktigt död på mig. Var hos doktorn igår och fick penicillin men inte hjälper det, än iaf. Så nu har jag åkt hem till mammsegull, där jag har fått jordgrubbar och glass och kollar på mina favorit filmer repmånad och en förälskelse. En lite tröst iaf, då min hals verkligen dödar mig, jag kan inte ens prata orkar inte ens ringa jansson och snacka strunt, men men förhoppninsvis är det snart över och hela sommaren väntar på mig. Nej måste nog ta två alvedon till och en tupplur till. Kipp och hej!


RSS 2.0