köpingsyran

Då var den årliga köpingsyran/grisfesten över och även i år har den bjudit på fint väder, öltält och öl, dans, karuseller och sena ljusa och varma sommarnätter, riktigt bra start på sommaren då jag befinner mig i ett lyckorus, tentan är också helt klar så sommarlov på riktigt nu! Har precis varit och ätit lite foood på landet hos mammsegull då det är morsdag idag så nu ska jag snart ut i soolen igen innan det är dags för match Götlunda - Franke, efter det hoppas jag att någon är sugen på öl i det vackra vädret, kom och utmana mig i natt.

konstaterande

Livet är för kort för ett dåligt vin och jag kysser bättre än jag lagar mat.
Så nu blir det kina käk med tjejerna.

sommarlov

Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor. Nu nalkas ljuva sommar, då gräs och gröda gror. Med blid och lidlig värma till allt som varit dött. Sig solens strålar närma och allt blir åter fött. Slutade skolan igår, hade bara redovisning ifrån praktiken och sedan ut med gruppen för att dricka öl och äta mat i solskenet på en mysig restuarant. På kvällen blev det sedan öl på balkongen med mina vapendragare elin, ida och anna. Inga mer skoldagar förrens 1 septemer, bara en tenta kvar att skriva på denna vecka sedan är jag helt fri och en helt oanvänd sommar stundar! Sommaren närmar sig med stormsteg, har precis kommit hem eftet en promenad och ett dopp i kvarnsjön med ida och anna och nu ska jag ta en dusch sen är jag på gång igen.Kipp och hej!


kristinehamn

Rollin' down in a pink Cadillac, roll away and I never coming back. Rollin' down so late at night and feeling alright. Cruising i Kristinehamn igår med grabbar grus och jonna, bilen rullade vid halv 4 och vi var på väg. Vinden blåser i håret och en öl i handen, solnedgång och tillbringa kvällen vid hamnen sedan vidare till folketspark där det var dans, blev sedan nattöppna max innan vi for till nääfsgatan och efterfest. Idag är jag på topp, ska kila iväg till ida innan det vaknas match med U-laget. Kipp och hej.

Livet består inte av att ha bra kort på handen utan att kunna spela dem man har väl.


Liseberg

Sista dagen idag på praktiken, vi hade brännbollsturnering och mina barn tog hem segern, trodde vi skulle vinna matchen ikväll också (Götlunda IF - Skiljebo) men slutade oavgjort, pga av domarmiss. Nu är det bara att ladda om batterierna och packa väska för en heldag på Liseberg med mina ungdomar, närmare bestämt 50 st barn fyller upp bussen. Samling 6.45 imorgon och då väntar en heldag och kväll fylld med pirr i magen, massor karuseller, god mat, sockervadd, spela på chokladhjul och umgås med trevligt sällskap samt förhoppningsvis sol hela dagen så vi slipper regnjackor. Bussen går sedan hem 23.30 så blir en natt på bussen, hoppas på en bra film.

När du blir gammal minns allt som varit, då kan du njuta av det en andra gång.

vårruset

Solen skiner och anna har nyss varit här, fikat och pratat skit, så nu väntar mat och sedan iväg till bussen där ja möter upp tjejerna ifrån jobbet. Vi ska springa/gå vårruset ikväll i västerås, träning är alltid bra, men roligast att umgås och ha lite picknik i solskenet efter loppet. Och imorgon är det sista dagen på praktiken, då ska jag och mina barn ha utedag, spela brännboll och leka massor med lekar. På kvällen sedan är det fotbollsmatch, div. 3 Götlunda IF - Skiljebo på götvallen, då är de dags att hämta hem lite poäng, viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora.

Livet är som i ett schackspel, drottningen är alltid den starkaste pjäsen.

köpings cruising

Livet vänder, sommaren är på väg. Åkte med ida och grabbarna grus till köping i lördags, där de var spontan cruising. Det blev en sommarkväll med vänner, öl, musik, raggarbilar, sång och mycket folk ute på stadens gator, sedan efterfest hos grannen. På söndagen blev det sedan steeeek med jansson och på kvällen gjorde jag något jag inte gjort på mycket länge, en helkväll med mig själv. Fotbollen har också börjat tag plats i mitt liv igen, tränade igår, underbart!

Svårt att vara vuxen när man brinner utav livslust. Svårt att hitta orsaken till låsta lusthus. Men fast det blåser motvind har vi känslomässig medvind som fyller våra unga segel och för oss dit vi vill. Till rytmen av en regnig natt rev vi alla murar runt falska myter. Vi föll för synd och sång och skratt.

kommunfest

Sista dagen på praktiken denna vecka, bara några dagar kvar nästa vecka sen är skolan snart slut och ett långt sommarlov väntar. Jag väntar på solen för här är mörkt natt som dag. Men ni ska veta att jag lever men jag lever mindre än jag gjorde förut. Mitt liv tog en totalt vändning, jag kom inte ur sängen, press och krav blandat med människors elakhet och ett fullspäckat schema gjorde mig svag. Tog mig i alla fall ut på kommunfesten igår och de gjorde gott, träffa folk och dansa natten iväg. Idag tar jag mig framåt, jag är på väg tillbaka och ikväll ska jag umgås med mina vänner, ta en öl och bara njuta. Och i morgon ska jag till stockholm med anna, vi ska på turné igen!

Hur är det med längtan som i alla fall jag sopar undan var kväll. Och det är nog bra att jag får vänta för jag har aldrig väntat inte ens på mig själv..

Valborg & Vodka

Godmorgon världen vilken underbar dag. Säg vart går färden, vart åker vi idag? Godmorgon världen här kommer jag. Idag åker jag och jansson till våran brygga och solar, köper med melon och läsk, som en riktigt sommar dag. Och ikväll ska vi grilla, spela kubb och dricka en öl. Det har varit sol varje dag som jag varit ledig nu, toppen! I torsdags blev det att värma upp med ida på kina sedan blev det fest på landet, grilla, spela kubb, göra en brasa osv. precis som de ska vara på valborg och senare på kvällen blev det stadskällarn. Igår bestämde vi oss för att ha en ute kväll, drog ihop ett gäng och spelade spel ute i de gröna gräset, sedan efterfest hos grannen, spontant är bäst!

Nej packa väskan nu & hämta jansson, för nu åker vi på turné. PUSS

RSS 2.0