kom och utmana mig i natt

Söndag kväll, så kom och utmana mig i natt. Helgen har varit toppen. Slutade tidigt i fredag så det blev solning och fika med jansson innna jag gick till jobbet. Efter jobbet blev det afterwork med mina vänner. Lördagen bestod av en öl och solning på balkongen med ida och nathalie. Kvällen bjöd på fest hos marre. Och idag har jag och mina tjejer spelat fotbollsmatch och vann med 5-0, klockrent. efter det bjöd anna och ida mig på en kulturresa/studiebesök.  

En funderning eller ett konstaterande. Människor är i grunden olika och vi formars av omgivningen och människor vi möter. Vissa människor lever och gör som andra vill att de ska vara samtidigt som andra lever efter vad de själva vill. Endast 3 % av sveriges befolkning lever som de själva vill, de arbetar, bor och umgås med de männiksor de själva mår bra av och har valt för att ränka upp några exempel. Så slit dig loss, hitta dig själv, lev som du vill ingen kommer tacka dig för saker du gör mot din vilja.

Människan kan inte upptäcka nya oceaner förrän hon har fått modet att förlora kusten ur sikte.


praktik och helg.

Äntligen ledig ifrån praktiken, den dödar mig samtidigt som den stärker mig och jag mår otroligt bra av den och alla männiksor där. Den tar otroligt mycket tid samtidigt som den ger mycket energi, mitt liv har förändrats en hel del under denna vecka, andra vanor, andra tider, kanske bra, kanske dåligt? Men fredag igår och det blev min och elins dag/kväll. Handla kläder och käka pizza innan vi åkte hem och fixade till oss för vin & skitsnack på ballen.  Allt eftersom mörkret föll förflyttade vi oss vidare. 

Idag blir det örebro med pillan, kolla fotboll och handla sedan hem till mig för att göra i ordning oss och gå mot ågården som svalle abonerat, tacobufé och en kanske två öl samt massa trevliga människor. För i morgon ska jag och mina tjejer krossa Lindesberg på grääääsplan, yes!   

nej, på glajjerna nu och sticka iväg. Puss!

vänskap.

Jag följer dig genom eld och vatten.
Sanna vänner är de som vet allt om en och ändå stannat kvar.

 

påskhelg.

Finns inte många ord som skulle kunna beskriva denna helg, men strålande underbar duger rätt bra. I fredags var jag på middag hos mamma och pappa sedan 18 års fest hos jonna och igår sooolade jag och anna hela dagen sedan var mina tjejer här och grillade, drack drinkar och sedan ut i natten. Idag har det varit sola sola sedan nu ska vi äventyra.


grill på ballen

brudar

svartsjuka

Grunden till svartsjuka är rädslan att förlora den man älskar.
Men svartsjuka är också ett sätt att utöva makt om svartsjukan går överstyr.

bjuda upp till dans

Någon nära mig sa en gång det är bra att ha toppar och dalar i livet, för de människor som alltid följer en klar rak linje, de upplever varken toppar eller dalar. De människorna stärks inte efter en dal och kan inte känna glädje när livet plötsligt vänder och tar en nystart. I tisdags gjorde mitt liv en vändning, livet bjöd upp till dans, fick bla. ett besked jag väntat på länge och pengar tillbaks på skatten. Livets glada dagar fortsatte och onsdagen bjöd på solsken, mina vänner och öl, vilket slutade med en sponta fest kväll hos marre.

helgen ser ut att gå i samma tecken, middag hos mamma och pappa snart, sedan har jonna 18 års fest på landet, sedan vill jag inte missa mina bästa killar, Scotts, hihih. Och i morgon ska jag och mina tjejer, nilssons och janssons grilla och dricka drinkar hos mig, sedan stadskällarn.


Götlunda if

Finns bara en sak att säga, grym match idag tjejer, Götlunda - Eker 3-1, så bra spelat. Nu är vi tillbaka och på väg framåt igen. Fotboll är roligt igen, solsken och rulla boll med mina tjejer. Götlundas damer = lyckorus!

Nej iväg till tåget nu ska till eskilstuna i kväll, utgång med mina klasskompisar : )


RSS 2.0